Kategorier

Hem » På svenska » Kalle Ankas pocket

Kalle Ankas Pocket består huvudsakligen av italienska disneyserier med Kalle Anka och Musse Pigg. Därför innehåller de ofta figurer som är mer ovanliga eller rentav inte förekommer alls i övriga länders disneyproduktion. Hit hör Kalles superhjältealias Stål-Kalle, Farbror Joakims beundrarinna Gittan, ärkerivalen von Pluring, häxan Tyra Trollpacka, Farbror Joakims butler Albert och många fler.
 

Visa:
Visa:
Sortera efter:
och resten är historia. Historiens Mästare bok 5 visar läsaren framstegen som började under renässansen. Banbrytande vetenskapliga idéer och odödliga konstverk blandas med omskakande revolutioner. ..
85.00kr
och resten är historia. Historiens Mästare bok 4 visar läsaren framstegen som började under renässansen. Banbrytande vetenskapliga idéer och odödliga konstverk blandas med omskakande revolutioner. ..
85.00kr
En tid för legender! En tid för magi! En tid för hjältar! Så kan man sammanfatta den här triologin. En serie om tre pocketböcker med äventyrserier där hjältarna är våra vänner från Ankeborg - Kalle A..
85.00kr
och resten är historia. Historiens Mästare bok 6 visar läsaren framstegen som började under renässansen. Banbrytande vetenskapliga idéer och odödliga konstverk blandas med omskakande revolutioner. ..
85.00kr
Kalle Anka pocket special 1001 jobb
Tidiga morgnar, snåla chefer, usel lön och ett hetsigt humör. Mycket talar emot kombinationen kalle Anka och arbetsliv, så inte är det konstigt att han ständigt får kicken. men Kalle ger sig inte i fö..
89.00kr
Kalle Anka pocket special Ankeborgs hjältar
Ankeborg är fullt med hjältar. Även om våra vänner ibland är både besvärliga och irriterande är de alla i grund och botten snälla. Och ibland uppträder de faktiskt som de hjältar de är. De tar upp kam..
89.00kr
Kalle Anka Pocket Special Äventyr i orienten
VILDA ÖSTERN Kalle är tjuven i Bagdad, farbror Joakim den stenrika sultanen, Kajsa är jungfru åt sultanens dotter och Alexander Lukas är den odräglige prins Ahmad. Prinsessan blir kidnappad av trollp..
89.00kr
Kalle Anka pocket special Cowboy
Kalle i Vilda Västern Det är torka i Vilda Västern. Betesmarkerna är snustorra, boskapen är törstig och folk håller sig i skuggan. Buffalo Kalle skickas iväg för att be indianernas medicinman Knasiga..
89.00kr
Kalle Anka Pocket Special Galaktisk!
Kalle har rest i tid och rum än de flesta andra. Spännande resor till universums både kända och okända avlägsna platser är inget ovanligt för honom. Pengabingar på månen, rebelliska robotar och underl..
89.00kr
Kalle Anka Pocket Special Geni i arbete
Tokiga uppfinningar & galna uppfinnare Oppfinnar-Jocke är så klart Ankeborgs stora uppfinnare, men han är inte ensam om att kläcka ”geniala" idéer. Skillnaden är att Oppfinnar-Jockes uppfinningar..
89.00kr
Kalle Anka pocket special Grattis, björnbusar!
Den här gången handlar det om de välkända (och ökända) bovarna.   ..
89.00kr
Kalle Anka Pocket Special Kalle fixar...allt ?
Kalle tror att han kan fixa allt! Om det gäller teven, brödrosten, punkterade däck eller fasadputsning så fixar Kalle det. Men han saknas tålamod, och att läsa bruksanvisningar är för veklingar! Kaos ..
89.00kr
Kalle Anka Pocket Special Modekungen
Kalle, farbror Joakim och en massa supermodeller? Den enväldige härskaren i det fjärran Övre Blobovien anmäler sin dotter till Miss-Hela-Världen-tävlingen i Ankeborg. Och vem anlitar general Bruttahl..
89.00kr
Kalle Anka Pocket Special Okända världar
Kalle, farbror Joakim och Knattarna reser ut i vida världen för att leta efter skepp och underjordiska dörrrar gjorda av guld. De kastas ut på vilda äventyr för att upptäcka vägen till tvillingdiamant..
89.00kr
Kalle Anka pocket special Rampfeber
Årets teaterföreställning! Samspelet mellan Kalle och Knattarna är lysande. Alla goda ting är fyra. En föreställning ni sent ska glömma!   ..
89.00kr
Kalle Anka Pocket Special Samlarmani!
SAMLARE ÄR TOKIGA Allt går att samla på! En del samlar på frimärken, några samlar på serietidningar, några på grytlappar och andra på sällsynta stilleben. Farbror Joakim samlar så klart först och fr..
89.00kr
Kalle Anka Pocket Special Sir Kalle
Kalle vill gärna bli en av riddarna av det runda bordet, men kung Joakim har andra planer. Han anställer Kalle och Knase som indrivare av det runda bordet i stället. Arbetet leder till häftiga konflik..
89.00kr
Kalle Anka pocket special Skatt i sikte
Sjöskum, sjörövare och hemliga skatter! Havet är fullt av dolda skatter! Och farbror Joakim är inte den som låter en glömd skatt ligga. Han tar med sig Kalle och Knattarna ut på havet för att leta. ..
89.00kr
Kalle Anka pocket special Skepp o'hoj 2
Fjorton salta historier med Kalle, farbror Joakim, Knatte, Fnatte och Tjatte, Musse Pigg, Långben och alla de andra. Ta på dig flytvästen och kasta dig ut bland dem.   ..
89.00kr
Kalle Anka pocket special Skepp o'hoj!
Landkrabbor! Här på södra halvklotet är det fullt ös, svajande palmer och vågskvalp så långt horisonten når. Kasta loss landgången och häng med på en saltstänkt resa ut på böljan blå!   ..
89.00kr
Kalle Anka Pocket Special Skyldig ?
Kalle hamnar i fängelse! På semester i England blir han tagen för att vara den förskräcklige skurken Monster-Magnus. De andra fångarna tror också att Kalle är Magnus, så de är livrädda för honom. Och ..
89.00kr
Kalle Anka pocket special Superhjältar
Vad i all världen var det som svischade förbi? Det var varken ett flygplan eller en raket - även om det hade raketfart. Tja, eftersom vi befinner oss i Ankeborg är det inte särskilt svårt att räkna ur..
89.00kr
Kalle Anka Pocket Special Svart Måne
Eta Beta är på väg till jorden när han får syn på en extra måne - som ör svårt! Och inte nog med det, den svarta månen verkar som en magnet på hans rymdskepp! Samtidigt händer det underliga saker..
89.00kr
På kampanj just nu
Prins Valiant 29 Demonernas kloster
149.00kr 59.00kr
Hur man botar en feminist
179.00kr 79.00kr
Limbo
129.00kr 49.00kr
Nu vänder det
139.00kr 75.00kr
Pet och Panty
169.00kr 75.00kr
En pillig sol i Skärholmen
149.00kr 75.00kr
Hagel 2014-03
70.00kr 35.00kr
Åke Jävel Möte med monsunen
119.00kr 49.00kr
Ja till liv! - Liv Strömquists ABC
165.00kr 79.00kr
Yotsuba&! Vol 03 (TP)
99.00kr 49.00kr
Spirit 09
79.00kr 49.00kr
Pyton 03
75.00kr 39.00kr
En amerikan i Palomar
159.00kr 79.00kr
Min nattbror
149.00kr 75.00kr
  • Linda & Valentin
  • Spirou