Tel: 08-7360160
E-post: info@seriersant.se
Öppettider:
Mån-Fre 12:00-18:00, Lörd 11:00-16:00
Söndag STÄNGT
Om du beställer för 649 kr eller mer så bjuder vi på frakten! Finland, Danmark och Tyskland fri frakt vid order från 1000 kr.
  • Blake och Mortimer De trettio silvermyntens förbannelse del 1 (Inb)

Professor Mortimer blir inbjuden till Grekland för att identifiera ett chockerande arkeologiskt fynd som gjorts på Peleponnesos efter en jordbävning: ett relikskrin med de trettio silvermynten som Judas Iskariot fick för att förråda Jesus. Över mynten sägs vila en förbannelse som låter gudomlig vrede drabba alla som vidrör dem. I fel händer skulle mynten kunna användas som ett vapen med förkrossande makt, och i värsta fall innebära mänsklighetens undergång.

Det visar sig snart att det är flera som kommit det unika fyndet på spåren och snart har en vild jakt om att hinna först dragit igång. Inte helt oväntat får kapten Francis Blake vid brittiska MI5 och hans bundförvant professor Philip Mortimer på nytt mäta sina krafter med sin ärkefiende, överste Olrik.  

Blake och Mortimers äventyr är en av de populäraste fransk-belgiska äventyrsserierna, med intriger som spänner över allt från kriminalgåtor till storpolitik och science fiction.  

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra

Blake och Mortimer De trettio silvermyntens förbannelse del 1 (Inb)

  • 269.00 kr

  • Exkl moms: 253.77 kr

Taggar: Edgar P. Jacobs, Jacobs, Blake och Mortimer, Carlsen comics, Bob de Moor, Ted Benoît, Jean Van Hamme, André Juillard, Yves Sente, Sterne, de Spiegeleer och Aubin,

Visa alla Nyheter och information!

Begagnade produkter är alltid markerade "BEGAGNAD" i titelraden.

Alla övriga produkter är NYA och OLÄSTA.

Frakt 64 kr

Fraktfritt över 649 kr inom Sverige!
Fraktfritt över 1000 kr till Finland, Danmark (ej Åland och Färöarna) och Tyskland! 

Finland 119 SEK
Danmark 119 SEK
Tyskland 119 SEK
Övriga länder: Kontakta oss via e-post för prisuppgift
(Other countries, send an e-mail for price information)

Vikt under 500g och värde under 300 kr?

Om du beställer serietidningar och album som totalt tillsammans väger under 500 gr och har ett värde under 300 kr, kan du e-posta din beställning till info@seriersant.se istället för att använda orderformuläret. Då kan vi eventuellt fixa en bättre fraktkostnad med Postnord direkt till din postlåda eller dörr inom Sverige.
Om du beställer för 649 kr eller mer så bjuder vi på frakten! Finland, Danmark och Tyskland fri frakt vid order från 1000 kr.