Tel: 08-7360160
E-post: info@seriersant.se
Öppettider:
Mån-Fre 12:00-18:00, Lörd 11:00-16:00
Söndag STÄNGT

Theos ockulta kuriositeter

För er som inte läst Mumiens blod kan det vara bra att känna till huvupersonerna: Theo är en stor björn som driver en ockult butik i Gamla Stan, han var en vanlig människa innan en egyptisk mumie ställde till det Max är Theos polare och tillika polis, han ber ofta Theo om hjälp. Felicias mamma är lite alkad och Felicia gillar inte henns nya karlar så hon hänger en hel del med Theo. Serien utspelar sig i Stockholm med lite mer övernaturliga inslag under ytan. De förlorade sidornas bok tar vid två år efter Mumiens blod. Theo och Max letar efter en bok från Atlantis som kan lösa Theo från hans förbannelse. De förunderligas brödraskap smider planer mot Theo och vill också ha tag i boken och Fiskmånglaren, som lever under vatten, blandar sig i brödraskapets affärer. Samtidigt släpps ett gäng döda frireligiösa lösa och de ger sig ut för att hämnas gångna oförrätter. Theo har alltså lite att stå i. Förutom sitt vanliga gäng har han även magikunniga Helga till sin hjälp.


Theo och Uppsalas väktare (Inb)

Daniel Thollin

Någonting attackerar barn i Forkarby, utanför Uppsala.Tre talande katter ber Theo om hjälp för att förhindra att fler ba..

89.00 kr Exkl moms: 83.96 kr

Theos Ockulta kuriositeter Deus Ex Machina Del 3 av 3 Den helige ande

Daniel Thollin, Ola Skogäng

Theo har mot sin vilja tvingats in i en allians med den ondskefulle mumien Amir Kairo. Deras jakt efter gudamaskinen tar..

225.00 kr Exkl moms: 212.26 kr

Theos Ockulta kuriositeter Deus Ex Machina Del 2 av 3 Sonen

Daniel Thollin, Ola Skogäng

I den andra delen av trilogin Deus Ex Machina jagar Theo och hans vänner efter den andra pusselbiten till en g..

225.00 kr Exkl moms: 212.26 kr

Theos Ockulta kuriositeter Deus Ex Machina Del 1 av 3 Fadern

Daniel Thollin, Ola Skogäng

När antikvitetshandlaren Theo och hans vän polisen Max kallas in av Max kollegor i Ludvika för att leta reda på ett par ..

225.00 kr Exkl moms: 212.26 kr

Theos Ockulta kuriositeter Bok 3 I dödsskuggans dal

Ola Skogäng

Max Zernelius på polisens Specialrotel för Oförklarliga Fenomen har hamnat i knipa. En demon har tagit kontrollen över h..

299.00 kr Exkl moms: 282.08 kr

Theos Ockulta kuriositeter Bok 2 De förlorade sidornas bok

Ola Skogäng

Missa inte den fristående fortsättningen på Mumiens blod!På Mount Everests nordsida letar antikvitetshandlaren Theo och ..

165.00 kr Exkl moms: 155.66 kr

Visar 1 till 6 av 6 (1 sidor)

ALLA PRODUKTER ÄR NYA/OLÄSTA

Begagnade produkter är alltid markerad "Begagnad" i titelraden.