Tel: 08-7360160
E-post: info@seriersant.se
Öppettider:
Mån-Fre 12:00-18:00, Lörd 11:00-16:00
Söndag STÄNGT
Om du beställer för 649 kr eller mer så bjuder vi på frakten! Finland, Danmark och Tyskland fri frakt vid order från 1000 kr.
  • Kapten Stofil Nr 12

I Kapten Stofil nummer tolv är Vilda västern temat. I "För en handfull möskaser" upptäcker den gamle bakåtsträvaren att någon prånglar ut falska möskaser, och grenslar därför sin trogna mustang för att dra till Lesjöfors. Mats Källblad medverkar med västernserien "High noon" och Johan Wanloo berättar historien om västerns mest sammanbitne man. Med "Bullet Boy" debuterar sångaren Freddie Wadling i Kapten Stofil-sammanhang. Nyhetsbyrån Stupido bidrar till numrets tema med en artikel av Björn Wallde om västernmytens ursprung och ett porträtt av Gojko Mitic, stjärna i en rad indianfilmer från DDR, signerat Martin Kristenson. Stupido berättar också den sorglustiga historien om Jerry Lewis aldrig visade film The Day The Clown Cried, som spelades in i Sverige 1972.
David Nessles hjälte Den Maskerade Proggaren möter superskurken Anarka i tidsreseäventyret "Gustav Vasa måste dö!". John Andersson berättar om Baron Münchhausen och Grodan Boll, Sten Broman och Picasso i "Loire & Chablis", en historia som börjar i en midsommarnattsdröm, fortsätter i Paris och slutar i Oz på väg mot Smaragdstaden.

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra

Kapten Stofil Nr 12

  • 49.00 kr
  • 35.00 kr

  • Exkl moms: 33.02 kr

Taggar: Joakim Lindengren, Lindengren, var ligger gulf, tungt kylskåp, brun utan tvål, krysstmarodören, Galago, Kapten Stofil,

Visa alla Nyheter och information!

Begagnade produkter är alltid markerade "BEGAGNAD" i titelraden.

Alla övriga produkter är NYA och OLÄSTA.

Frakt 64 kr

Fraktfritt över 649 kr inom Sverige!
Fraktfritt över 1000 kr till Finland, Danmark (ej Åland och Färöarna) och Tyskland! 

Finland 119 SEK
Danmark 119 SEK
Tyskland 119 SEK
Övriga länder: Kontakta oss via e-post för prisuppgift
(Other countries, send an e-mail for price information)

Vikt under 500g och värde under 300 kr?

Om du beställer serietidningar och album som totalt tillsammans väger under 500 gr och har ett värde under 300 kr, kan du e-posta din beställning till info@seriersant.se istället för att använda orderformuläret. Då kan vi eventuellt fixa en bättre fraktkostnad med Postnord direkt till din postlåda eller dörr inom Sverige.
Om du beställer för 649 kr eller mer så bjuder vi på frakten! Finland, Danmark och Tyskland fri frakt vid order från 1000 kr.