Tel: 08-7360160
E-post: info@seriersant.se
Öppettider:
Mån-Fre 12:00-18:00, Lörd 11:00-16:00
Söndag STÄNGT
Om du beställer för 649 kr eller mer så bjuder vi på frakten! Finland, Danmark och Tyskland fri frakt vid order från 1000 kr.
  • Kapten Stofil Nr 22
Kapten Stofil nummer tjugotvå
Nummer tjugotvå är ett stort metanummer. I Geezer of the carribbean flyr Kapten Stofils tecknare Joakim Lindengren till den karibiska övärlden undan sina åtaganden som Stofiltecknare och ansätts av sitt överjag (i form av Kapten Stofil) som kräver att det ska hända något. Strax därpå dyker Ursula Andress upp ...
Den maskerade proggaren möter skurken Postmodernisten, vars superkraft är att han kan dekonstruera det narrativa flödet i den berättelse som han själv är med i – vad har Proggaren att sätta emot denna fruktansvärda förmåga?
John Andersson skildrar i Getsons hur Brian Eno som barn ser på ett avsnitt av TV-programmet Getsons, sedan äter han en middag bestående av sylvassa marsianska daggmaskar.
IRA-ponken Jimi, ursäkta, Pina Komeini, J.R.!, förlåt, vi menar Joakim Pirinen fortsätter att vränga sitt namn ut och in i ännu en anagramserie, Camilla Forsmans juverstinna hjältinna Karro Ko upplever kryptisk komik och Wanloo offentliggör den mäktiga fantasytrilogin om Ett surkart med dragspel .
I Stupidoblocket skriver Martin Kristenson om musikaler vi inte minns och Johanna Broman Åkesson publicerar sista delen i sin artikelserie om när rumban och samban kom till Sverige

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra

Kapten Stofil Nr 22

  • 49.00 kr
  • 35.00 kr

  • Exkl moms: 33.02 kr

Taggar: Joakim Lindengren, Lindengren, var ligger gulf, tungt kylskåp, brun utan tvål, krysstmarodören, Galago, Kapten Stofil,

Visa alla Nyheter och information!

Begagnade produkter är alltid markerade "BEGAGNAD" i titelraden.

Alla övriga produkter är NYA och OLÄSTA.

Frakt 64 kr

Fraktfritt över 649 kr inom Sverige!
Fraktfritt över 1000 kr till Finland, Danmark (ej Åland och Färöarna) och Tyskland! 

Finland 119 SEK
Danmark 119 SEK
Tyskland 119 SEK
Övriga länder: Kontakta oss via e-post för prisuppgift
(Other countries, send an e-mail for price information)

Vikt under 500g och värde under 300 kr?

Om du beställer serietidningar och album som totalt tillsammans väger under 500 gr och har ett värde under 300 kr, kan du e-posta din beställning till info@seriersant.se istället för att använda orderformuläret. Då kan vi eventuellt fixa en bättre fraktkostnad med Postnord direkt till din postlåda eller dörr inom Sverige.
Om du beställer för 649 kr eller mer så bjuder vi på frakten! Finland, Danmark och Tyskland fri frakt vid order från 1000 kr.