Tel: 08-7360160
E-post: info@seriersant.se
Öppettider:
Mån-Fre 12:00-18:00, Lörd 11:00-16:00
Söndag STÄNGT
Om du beställer för 649 kr eller mer så bjuder vi på frakten! Finland, Danmark och Tyskland fri frakt vid order från 1000 kr.
  • Kapten Stofil Nr 27/28 (Dubbel nr)
Kapten Stofil nummer tjugosju och tjugoåtta
I detta 92-sidiga dubbelnummer möter Kapten Stofil den mystiske Doktor Gadget, och Den Maskerade Proggaren avslutar sitt äventyr i atomernas värld. John Andersson berättar en kidnappningshistoria från en främmande planet. Joakim Pirinen medverkar med en serie om de fyra elementen och en berättelse från Risbergs bokhandel i Stockholm. Camilla Forsman gör nya nedslag i Karro Kos liv, och Freddie Wadling fortsätter sin illustrerade klassiker-serie om Kung Ubu. Daniel Ahlgren bjuder på ännu en episod från superhjältegymnasiet. Dessutom serier av Ingemar Gråhamn ("Herr Hööks etikettskola") och Johan Wanloo, som bland annat ger oss "den sista självbiografiska serien".
Stupido-blocket har i detta nummer utökats till 25 sidor. I artikeln "Astrid, Pippi och hela världens lilla fästmö" skriver Martin Kristenson om två Mary Pickford-filmer, som kan ha varit inspirationskällor för berättelserna om Pippi Långstrump. I den första filmen spelar Pickford en liten flicka i brokiga kläder, som bor ensam med en stor häst, i den andra knyter hon fast borstar på fötterna när hon ska skura golvet. Gustaf Görfelt och David Nessle medverkar med ett resereportage från mörkaste Småland, där de bland annat berättar om en märklig pyramid mitt i skogen, och utreder Zarah Leander-koden och Handbörds gyllene triangel.

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra

Kapten Stofil Nr 27/28 (Dubbel nr)

  • 79.00 kr
  • 59.00 kr

  • Exkl moms: 55.66 kr

Taggar: Joakim Lindengren, Lindengren, var ligger gulf, tungt kylskåp, brun utan tvål, krysstmarodören, Galago, Kapten Stofil,

Visa alla Nyheter och information!

Begagnade produkter är alltid markerade "BEGAGNAD" i titelraden.

Alla övriga produkter är NYA och OLÄSTA.

Frakt 64 kr

Fraktfritt över 649 kr inom Sverige!
Fraktfritt över 1000 kr till Finland, Danmark (ej Åland och Färöarna) och Tyskland! 

Finland 119 SEK
Danmark 119 SEK
Tyskland 119 SEK
Övriga länder: Kontakta oss via e-post för prisuppgift
(Other countries, send an e-mail for price information)

Vikt under 500g och värde under 300 kr?

Om du beställer serietidningar och album som totalt tillsammans väger under 500 gr och har ett värde under 300 kr, kan du e-posta din beställning till info@seriersant.se istället för att använda orderformuläret. Då kan vi eventuellt fixa en bättre fraktkostnad med Postnord direkt till din postlåda eller dörr inom Sverige.
Om du beställer för 649 kr eller mer så bjuder vi på frakten! Finland, Danmark och Tyskland fri frakt vid order från 1000 kr.