Tel: 08-7360160
E-post: info@seriersant.se
Öppettider:
Mån-Fre 12:00-18:00, Lörd 11:00-16:00
Söndag STÄNGT
Om du beställer för 649 kr eller mer så bjuder vi på frakten! Finland, Danmark och Tyskland fri frakt vid order från 1000 kr.
  • Tilt 2 konsekvens

Tilt 2: Konsekvens är uppföljaren till förra årets Tilt, ett seriealbum om alkohol och narkotika, och vilka konsekvenser de har på kropp, själ och samhälle. Flera av Sveriges (och en av USA:s) främsta serietecknare bidrar med personliga historier som med humor och mörkaste allvar ger nya perspektiv på drogernas roll i våra liv. 

Medverkande tecknare är Jeffrey Brown, Ruben Dahlstrand, Sara Granér, Åsa Grennvall, Max Gustafsson, Fabian Göranson, Sara Hansson, Stina Hjelm, Marcus Ivarsson, Nanna Johansson, Loka Kanarp, Martin Kellerman, Lina Neidestam, och Johan Wanloo. Dessutom: topplistor samt krönikor av Rebecka Ahlberg och Pouria Farsani.

Tilt 2: Konsekvens är både ett humoristiskt och berörande seriealbum och ett utmärkt underlag att använda vid ANT-arbete i högstadie- och gymnasieskolor.

Skriv en recension

Note: HTML översätts inte!
    Dålig           Bra

Tilt 2 konsekvens

  • 75.00 kr
  • 29.00 kr

  • Exkl moms: 27.36 kr

Taggar: Tilt 2 konsekvens, Mats Jonsson, Sanna Mohr, Sannie Wedberg, Ordfront Förlag, kellerman, wanloo,

Visa alla Nyheter och information!

ALLA PRODUKTER ÄR NYA/OLÄSTA

Begagnade produkter är alltid markerad "Begagnad" i titelraden. 

Frakt 64 kr

Fraktfritt över 649 kr inom Sverige!
Fraktfritt över 1000 kr till Finland, Danmark (ej Åland och Färöarna) och Tyskland! 

Finland 119 SEK
Danmark 119 SEK
Tyskland 119 SEK
Övriga länder: Kontakta oss via e-post för prisuppgift
(Other countries, send an e-mail for price information)

Vikt under 500g och värde under 300 kr?

Om du beställer serietidningar och album som totalt tillsammans väger under 500 gr och har ett värde under 300 kr, kan du e-posta din beställning till info@seriersant.se istället för att använda orderformuläret. Då kan vi eventuellt fixa en bättre fraktkostnad med Postnord direkt till din postlåda eller dörr inom Sverige.
Om du beställer för 649 kr eller mer så bjuder vi på frakten! Finland, Danmark och Tyskland fri frakt vid order från 1000 kr.