Tel: 08-7360160
E-post: info@seriersant.se
Öppettider:
Mån-Fre 12:00-18:00, Lörd 11:00-16:00
Söndag STÄNGT

Filemon

Filemon (franska: Philémon) är en fransk tecknad albumserie samt namnet på dess titelperson. Den skapades 1966 av Fred, Totalt har sexton album publicerats på franska av denna serie, som är en fantasyserie med absurda inslag.

Handling
Filemon är en yngling med livlig fantasi. Åtminstone tycker hans far det. Familjen bor på den franska landsbygden, och han tillbringar enligt fadern alldeles för mycket tid med att driva omkring med sin tamåsna Anatol (Anatole i det franska originalet) i den. Och så hittar på äventyr som han skulle varit med om, när inte fadern är i närheten, äventyr där det ena är mer osannolikt än det andra. Som det om hur han vill hjälpa brunnsgrävaren Bartolomeus (Bartholomé i original), som genom en brunn av misstag hamnat på en av bokstäverna (sic!) i Atlantiska oceanen[a] På denna ö – det första A:et – har denne bland annat träffat på kentauren Fredag.Filemon på konstaplarnas ö (Inb) (Begagnad)

Fred

Begagnad i mycket bra skick.Filemon (franska: Philémon) är en fransk tecknad alb..

400.00 kr Exkl moms: 400.00 kr

Filemon och den skeppsbrutne på 'A' (Inb) (Begagnad)

Fred

Begagnad i mycket bra skick.Filemon (franska: Philémon) är en fransk tecknad alb..

700.00 kr Exkl moms: 700.00 kr

Visar 1 till 2 av 2 (1 sidor)

ALLA PRODUKTER ÄR NYA/OLÄSTA

Begagnade produkter är alltid markerad "Begagnad" i titelraden. 

Frakt 64 kr

Fraktfritt över 649 kr inom Sverige!
Fraktfritt över 1000 kr till Finland, Danmark (ej Åland och Färöarna) och Tyskland! 

Finland 119 SEK
Danmark 119 SEK
Tyskland 119 SEK
Övriga länder: Kontakta oss via e-post för prisuppgift
(Other countries, send an e-mail for price information)

Vikt under 500g och värde under 300 kr?

Om du beställer serietidningar och album som totalt tillsammans väger under 500 gr och har ett värde under 300 kr, kan du e-posta din beställning till info@seriersant.se istället för att använda orderformuläret. Då kan vi eventuellt fixa en bättre fraktkostnad med Postnord direkt till din postlåda eller dörr inom Sverige.
Om du beställer för 649 kr eller mer så bjuder vi på frakten! Finland, Danmark och Tyskland fri frakt vid order från 1000 kr.